SeaGreen Template
:: GotMedia | World Of Design :: :: WebDesign :: Sabloane HTML
Pagina 1 din 1
SeaGreen Template
SeaGreen Template
Dificultate: /5
Desciere:Un template foarte stilat,cu multe optiuni,structura tip blog si cu continut pe 2 coloane.Template conceput pe baza de tabele.
Previzualizare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Instalare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Codul calendar cu tot cu titlu(!):
Au existat comentarii cum ca template-urile facute de mine nu sunt "serioase",asa ca m-am pus pe alt calulator si am inceput sa il fac in modul offline(adica nu am folosit editoare html,am scis de mana codurile si am salvat ca .html)
Am pus cateva icon-uri in footer,voi puteti sa mai adaugati sau sa le schimbati pe actualele(sunt intre
Am adaugat denumiri ale elementelor pentru a va fi mai usor sa editati template-ul.
Daca aveti nelamuriri postati in acest topic.
Dificultate: /5
Desciere:Un template foarte stilat,cu multe optiuni,structura tip blog si cu continut pe 2 coloane.Template conceput pe baza de tabele.
Previzualizare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Instalare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Codul calendar cu tot cu titlu(!):
- Cod:
<table><td style="padding-top: 10px;"><div align=center style="position: relative; left: -48px; top: -20px; margin-bottom: -27px; margin-right: -40px; width: 73px; height: 93px; background: url(http://i16.servimg.com/u/f16/11/96/49/61/date10.png) no-repeat center; color: white; line-height: 23px;"><div style="padding-top: 15px;"><span style="font-size: 27px;">ziua</span><br><span style="font-size: 27px;">luna</span><br><span style="font-size: 12px;">anul</span></div></div></td><td style="font-size: 25px;">Titlu Subiect/Articol/Anunt...<td></table>
Au existat comentarii cum ca template-urile facute de mine nu sunt "serioase",asa ca m-am pus pe alt calulator si am inceput sa il fac in modul offline(adica nu am folosit editoare html,am scis de mana codurile si am salvat ca .html)
Am pus cateva icon-uri in footer,voi puteti sa mai adaugati sau sa le schimbati pe actualele(sunt intre
si inchiderea sa[
])Am adaugat denumiri ale elementelor pentru a va fi mai usor sa editati template-ul.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | ***V-as ruga sa nu scoateti copyright-ul(Designed by darkspectre) din bun simt si respect pentru munca altuia. Chiar daca va creati propriul design,structura html si css ramane,structura creata integral de mine. |
Daca aveti nelamuriri postati in acest topic.
:: GotMedia | World Of Design :: :: WebDesign :: Sabloane HTML
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum