Brown Template
:: GotMedia | World Of Design :: :: WebDesign :: Sabloane HTML
Pagina 1 din 1
Brown Template
Brown Template
Dificultate: :star: :star: :star: :star: /5
Desciere:Defapt singurul element cu design floral este fundalul,dar tabelele au opacitatea scazuta.Daca veti schimba fundalul,trebuie sa schimbati si culorile.Index conceput pe baza de tabele.
Previzualizare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Instalare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Va recomdand calduros sa schimbati culoarea mesajului din header(daca puneti un logo pur si simplu stergeti tot div-ul[sau le puteti pastra pe amandoua,dar mai bine schimbati culoarea textului]),deorece unele browsere nu suporta umbra pe text(eu am pus-o bazandu-ma pe faptul ca,web masteri find(voi) aveti un browser mai avansat).
Daca aveti nelamuriri postati in acest topic.
Dificultate: :star: :star: :star: :star: /5
Desciere:Defapt singurul element cu design floral este fundalul,dar tabelele au opacitatea scazuta.Daca veti schimba fundalul,trebuie sa schimbati si culorile.Index conceput pe baza de tabele.
Previzualizare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Instalare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Va recomdand calduros sa schimbati culoarea mesajului din header(daca puneti un logo pur si simplu stergeti tot div-ul[sau le puteti pastra pe amandoua,dar mai bine schimbati culoarea textului]),deorece unele browsere nu suporta umbra pe text(eu am pus-o bazandu-ma pe faptul ca,web masteri find(voi) aveti un browser mai avansat).
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | ***V-as ruga sa nu scoateti copyright-ul(Designed by darkspectre) din bun simt si respect pentru munca altuia. Chiar daca va creati propriul design,structura html si css ramane,structura creata integral de mine. |
Daca aveti nelamuriri postati in acest topic.
:: GotMedia | World Of Design :: :: WebDesign :: Sabloane HTML
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum