Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

kick hack:)

3 participanți

In jos

kick hack:) Empty kick hack:)

Mesaj Scris de Catalina Sam Dec 04, 2010 3:36 am

am sa va explic cum sa folositi kick hack zambet trebuie sa down asta pentru characterele barbatesti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] modifici PC.epk cu eph si PC.eix cu PC.eig. din fisier pack al clientului si le bagi pe astea din down in el zambet vedeti ca merge numai pentru warrior acum pentru caracterele de fete [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] acelasi lucru dar modificati doar pc2.epk si pc2.eix puneti h si g acesta hack va ajuta la .. cand lovesti un jucator de 3 ori cu pumnul il deconectezi zambet iar la monstri cand lovesti de 3 ori cu pumnul ii omori deodata.. puteti folosi Virus Total.com sa vedeti daca sunt virusate si nu sunt zambet+ca mai ai si dmg hack ACEST HACK MERGE DOAR PENTRU WARRIOR Recomandat sa luati doar fisieru in functie de characterul vostru.. nu cred ca iese daca le luati pe amandoua. si scuze daca nu am postat unde nu trebuie
Catalina
Catalina
Membru
Membru

Sex : feminin
Reputatie : 0
Data de inscriere : 01/11/2010
Localizare : Suceava
Joburi/Distractii : :)
Stare de spirit : buna

Sus In jos

kick hack:) Empty Re: kick hack:)

Mesaj Scris de  Sam Dec 04, 2010 3:33 pm

destul de misto trb am mai vazuto si eu la unii care ma enervau dar numi plac hackurile asa ca ma abtin... fericit

Data de inscriere : 01/01/1970

Sus In jos

kick hack:) Empty Re: kick hack:)

Mesaj Scris de Shaghy Mar Ian 11, 2011 3:28 am

bravo catalina , te iubim loveyou dar sti ceva ... noi nu cautam hack-uri aici , cautam tutoriale pentru servere ! T.C. + MUTAT LA COS !
Shaghy
Shaghy
Senior
Senior

Sex : masculin
Zodiac : Sagetator
Reputatie : 9
Data nasterii : 17/12/1992
Data de inscriere : 03/11/2010
Varsta : 31
Localizare : Secret ;)
Stare de spirit : ... nu'i nevoie