MTA San Adreas
3 participanți
:: GotMedia | Happy Zone :: :: Filme :: Games
Pagina 1 din 1
MTA San Adreas
daca aveti GTA San Andreas instalat si va merge pe urma e o metoda simpla de a juca pe MTA:P
downloadati MTA de aici [url][/url][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]il instalati in folderu cu GTA san andreas(Doar daca merge GTA san andreas va va merge MTA)intrati pe el. pe prima va cere IP acolo(Pentru cei ce nu stiu pe Quic Connect) si daca vreti sa jucati pe un svr bun pe care joc si eu ma gasiti cu numele Eminem ca sa jucati pe el intrati in Quick connect si in prima casuta la host scrieti 98.48.112.10(daca nu scrieti cu puncte nu merge) iar in a doua 22006.La password aia a doua nu scrieti nimik!(SPER SA VA PLACA!)
downloadati MTA de aici [url][/url][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]il instalati in folderu cu GTA san andreas(Doar daca merge GTA san andreas va va merge MTA)intrati pe el. pe prima va cere IP acolo(Pentru cei ce nu stiu pe Quic Connect) si daca vreti sa jucati pe un svr bun pe care joc si eu ma gasiti cu numele Eminem ca sa jucati pe el intrati in Quick connect si in prima casuta la host scrieti 98.48.112.10(daca nu scrieti cu puncte nu merge) iar in a doua 22006.La password aia a doua nu scrieti nimik!(SPER SA VA PLACA!)
Gabi22- Helper
- Sex :
Zodiac :
Reputatie : 23
Data nasterii : 22/10/1995
Data de inscriere : 01/11/2010
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Metin2
Stare de spirit : Buna:D
Re: MTA San Adreas
hmm , interesant , chiar o sa il incerc pentru ca samp imi da eroare ... am pc prea bun nush ce are
Shaghy- Senior
- Sex :
Zodiac :
Reputatie : 9
Data nasterii : 17/12/1992
Data de inscriere : 03/11/2010
Varsta : 31
Localizare : Secret ;)
Stare de spirit : ... nu'i nevoie
Re: MTA San Adreas
frumos server eu jok samp uite inca unu belea care are speedboster /speed 188.40.51.243:9253 dak vrie joaca
Tdr.- Designer
- Sex :
Zodiac :
Reputatie : 1
Data nasterii : 13/07/1996
Data de inscriere : 06/11/2010
Varsta : 28
Localizare : cta
Joburi/Distractii : ps,etc
Stare de spirit : buna
:: GotMedia | Happy Zone :: :: Filme :: Games
Pagina 1 din 1