INTREBARE DE 10 PUNCTE
4 participanți
:: GotMedia | General :: :: Prezinta-te :: Discutii
Pagina 1 din 1
INTREBARE DE 10 PUNCTE
Ba baietii de mai deschide DINAMIK?
Cai un srv foarte tare din cate am auzit dar din pacate nu am reusit niciodata sal descarc
Cai un srv foarte tare din cate am auzit dar din pacate nu am reusit niciodata sal descarc
Re: INTREBARE DE 10 PUNCTE
nici eu nam reusit sa mil descarc dar sv este on acu dar nu merge sa faci cont nus dc
- Data de inscriere : 01/01/1970
este online dar dupa cum ti-am spus nu merge sati faci cont chiar nustiu de ce (nu te lasa sa scrii nik cand dai la reg )
- Data de inscriere : 01/01/1970
deci as vrea sa va zic cv
1.dinamyk metin2 a fost un sv privat care a tinut in jur d 6 luni(p cand ikl jukam eo faceai epice imd pentru ca erau buguri cu bani si nu cerea iteme la upp metale blessuri 100k otel+9 100k king si restu arme d 65 si erau lazi d sefi si chesti d chemat metine sibos)
in concluzie era un fel d pvp/pvm o combinatie
2. prin luna mai-iunie sa desfintat sau sa inchis si sa facut alt sv sub acelasi nume(nu stiu sigur ca nam mai intrat p eld atuncia) si sa nasolit...cerea iteme la upp rate erau 400-500 care inainte erau 1000 si era un lag infernal
PS:dc nu merge gx doar are 3 sv:))
1.dinamyk metin2 a fost un sv privat care a tinut in jur d 6 luni(p cand ikl jukam eo faceai epice imd pentru ca erau buguri cu bani si nu cerea iteme la upp metale blessuri 100k otel+9 100k king si restu arme d 65 si erau lazi d sefi si chesti d chemat metine sibos)
in concluzie era un fel d pvp/pvm o combinatie
2. prin luna mai-iunie sa desfintat sau sa inchis si sa facut alt sv sub acelasi nume(nu stiu sigur ca nam mai intrat p eld atuncia) si sa nasolit...cerea iteme la upp rate erau 400-500 care inainte erau 1000 si era un lag infernal
PS:dc nu merge gx doar are 3 sv:))
DragosPenalul- Senior
- Zodiac :
Reputatie : -10
Data nasterii : 01/11/1995
Data de inscriere : 02/11/2010
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti sect 3
Joburi/Distractii : Metin fotbal si cam atat
Stare de spirit : Buna:X
T.C. , nu stim nimic despre dinamic ..