Cum faci din otel+9 king1
3 participanți
:: GotMedia | Metin2 :: :: Tutoriale Server
Pagina 1 din 1
Cum faci din otel+9 king1
Cum faci din otel +9 KING !
1. Deschideţi baza de date MySQL cu programul dumneavoastra preferat (in cele mai multe cazuri, este puţin probabil sa fie Navicat)
2. Deschide baza de date "player".
3. Deschide tabelele "item_proto" şi "refine_proto" (<--- aveti nevoie de aceasta numai dacă doriţi să modificaţi upgrade)
4. In tabelul "item_proto", pe care il cautaţi pentru tine acum 66er + 9 afara. Valori:
-> Warrior: 11299
-> Surah: 11699
-> Shaman: 11899
-> Ninja: 11499
5. Derulaţi la dreapta, pana cand veţi vedea "refine_set" .De obicei, este un "0" schimbam acest "0" cu "501" iar la refined_vnum trecem codul armuri de rege (king).
Acest mesaj a fost editat de mine [w3b] Poate intelegeti mai bine din acesta ... M-am gandit sa dau edit aici decat sa fac alt topic ... poate luam si warn si .... Sper ca v-am fost de folos
1. Deschideţi baza de date MySQL cu programul dumneavoastra preferat (in cele mai multe cazuri, este puţin probabil sa fie Navicat)
2. Deschide baza de date "player".
3. Deschide tabelele "item_proto" şi "refine_proto" (<--- aveti nevoie de aceasta numai dacă doriţi să modificaţi upgrade)
4. In tabelul "item_proto", pe care il cautaţi pentru tine acum 66er + 9 afara. Valori:
-> Warrior: 11299
-> Surah: 11699
-> Shaman: 11899
-> Ninja: 11499
5. Derulaţi la dreapta, pana cand veţi vedea "refine_set" .De obicei, este un "0" schimbam acest "0" cu "501" iar la refined_vnum trecem codul armuri de rege (king).
Acest mesaj a fost editat de mine [w3b] Poate intelegeti mai bine din acesta ... M-am gandit sa dau edit aici decat sa fac alt topic ... poate luam si warn si .... Sper ca v-am fost de folos
edmond- Membru
- Sex :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 06/11/2010
Re: Cum faci din otel+9 king1
ma io zic ca nu trebuia sa postezi acest lucru deoarece cred ca stie toata lumea sa faca king
- Data de inscriere : 01/01/1970
Re: Cum faci din otel+9 king1
BV , si app aloneyes ... daca tu postai asta nu sarea nimeni pe tine asa ca nu mai vorbi prosti ... oricum T.C.
Shaghy- Senior
- Sex :
Zodiac :
Reputatie : 9
Data nasterii : 17/12/1992
Data de inscriere : 03/11/2010
Varsta : 31
Localizare : Secret ;)
Stare de spirit : ... nu'i nevoie
Subiecte similare
» Din otel +9=>king
» Cum sa te faci Ga/Gm