Intra aici!
3 participanți
:: Cos de gunoi
Pagina 1 din 1
Intra aici!
ACUM CHIAR K MA RETRAG DEORECE Shaghy IMI TOT TRIMITE MESAJE CU AVERTIZARI SI REMOVE DE PE FORUM,MA AMENINTA.Caut un forum care sa nu aiba acest del de staFF!ID MESS: razvy_cooper2009 dak ma freak vreunu la icre ignor+delete!!Nu mai exista cale de intoarcere pe forum!!!!PACAT DE EL. SALL LA TOTI!!
Re: Intra aici!
baga id de mess: mysteryo12 ... dak e adevarat Shaghy ia filtru si nici cal mai scot
FlyToSky- Administrator
- Sex :
Zodiac :
Reputatie : 10
Data nasterii : 02/09/1993
Data de inscriere : 23/12/2010
Varsta : 31
Localizare : Buftea
Joburi/Distractii : MuOnline & Marea Ieseala :)
Stare de spirit : Happy
ma uite ce mia scris e mess: Cn te ameninta mai ratatule!!!si mai dearte nu mai zik...........
da ma , am zis ratatule , dar tu , tu cate ai zis ?
uitati aici mesaj de la el :
imi belesti pl mai poponare date dreaq k nai cum sa dai remove si o sa plec de ppe forum k ai revenit tu asa cami SUGI P-ULA!!!!!!!SI TU SI NEAMUL TAU DE M UISTIII
mesaj de la mine dupa ce a scris ce a scris mai sus si nu numai :
mai baiete , asculta aici bine , tu daca faci 3-4 topic-uri cu cerere moderator si eu iti zic ca nu se mai cauta moderatori ca am vorbit cu giuffs care este owner-ul atunci de ce faci alte topic-uri , ma injuri ? eu ce ti-am facut ? ti-am zis ca iei remove , nu de la mine , de la giuffs ca vorbeam cu el !
DECI eu nu cred ca eu sunt ala rau
uitati aici mesaj de la el :
imi belesti pl mai poponare date dreaq k nai cum sa dai remove si o sa plec de ppe forum k ai revenit tu asa cami SUGI P-ULA!!!!!!!SI TU SI NEAMUL TAU DE M UISTIII
mesaj de la mine dupa ce a scris ce a scris mai sus si nu numai :
mai baiete , asculta aici bine , tu daca faci 3-4 topic-uri cu cerere moderator si eu iti zic ca nu se mai cauta moderatori ca am vorbit cu giuffs care este owner-ul atunci de ce faci alte topic-uri , ma injuri ? eu ce ti-am facut ? ti-am zis ca iei remove , nu de la mine , de la giuffs ca vorbeam cu el !
DECI eu nu cred ca eu sunt ala rau
Shaghy- Senior
- Sex :
Zodiac :
Reputatie : 9
Data nasterii : 17/12/1992
Data de inscriere : 03/11/2010
Localizare : Secret ;)
Stare de spirit : ... nu'i nevoie
t.c ...cu voi se duce forumu de rapa
FlyToSky- Administrator
- Sex :
Zodiac :
Reputatie : 10
Data nasterii : 02/09/1993
Data de inscriere : 23/12/2010
Localizare : Buftea
Joburi/Distractii : MuOnline & Marea Ieseala :)
Stare de spirit : Happy
:: Cos de gunoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum